8 Şubat 2013 Cuma

Siyah Dantelin Asaleti



Değişmeğen ve modası geçmeyen bir şey varsa o da siyah dantel elbiselerdir. İster uzun olsun ister kısa her zaman asil ve seksi görünmenizi sağlar. Şüphesiz vamp ve şık aksesuarlarla kendinize gizemli bir görünüm de katabilirsiniz.

Mutlaka her bayanın gardrobunda bulunması gereken parçaların başında geliyor. Benim çok sevdiğim bir tercihtir. Siyah ayakkabılar metal veya altın takılar durumu kurtarır ve sizi gecenin en şık bayanı yapar.

Şimdi Ünlü isimlerin tercih ettiği siyah dantel elbiselere bir göz atalım..












5 Şubat 2013 Salı

Geek Tarzı



"Geek" bizim tabirimizle "inek" olarak adlandırılan tiplere deniyor. Özellikle lisede, kocaman gözlükler takan, kafasını kitaplardan kaldırmayan tiplerin stili şimdilerde trend haline gelmiş bulunuyor. Benim gibi rahatlıktan hoşlanan salaş gezmeyi sevenler için ise yepyeni kurtarıcı bir tarz.
Buyrun size bu tarzı kendinize uygulamak için dolabınızdan eksik etmemeniz gereken şeylerin listesi:
  • Kalın siyah çerçeveli bir gözlük
  • Sweatshirtler (mümkünse biraz büyük)
  • Kolej ceketleri
  • Armalı hırkalar, ceketler
  • Harf veya sayı baskılı kazaklar
  • Bez ayakkabılar
  • Jean
  • Sırt çantası
Siz de bu tarzı seviyorsanız işte size bir kaç "Geek" kombini..










4 Şubat 2013 Pazartesi

Stil Yorum : Victoria Beckham

Gerçek adı Victoria Caroline Adams olan Victoria ilk olarak 90'lı yıllarda Spice Girls olarak hayatımıza girdi. Daha sonra dünyanın en pahalı ve ünlü futbolcularından biri olan David Beckham ile evlenip rüya gibi bir hayatın sahibi oldu. Şuan ünlü çiftin 4 çocukları var ve Victoria ilk yıllarında olduğundan daha fazla formda görünüyor.

Son günlerde onun saç kesimi gibi saçlarımızı kestiriyoruz kıyafet seçimlerini ve o ünlü yüksek topuklu ayakkabılarından sahip olmak istiyoruz. Stilini hayranlıkla izlediğiniz ünlülerin başında geliyor. Bazılarımız(misal ben) itici bulsa da kabul edilmesi gereken birşey var ki o da giydiğini yakıştırdığı. :)

Şarkıcı kimliğinden kurtulan Victoria şu sıralar tasarımcı ve stil ikonu olarak anılıyor. Kendisi gibi eşi David de dünyanın en şık erkeklerinden biri olarak anılıyor. Bu imajı çocuklarına da yansıtan ünlü çift onları da birer ikon olarak yetiştiriyorlar.

Bazaar'da editörlük yaparak dikkatleri üzerine çekti ve stil sahibi olduğunu kanıtladı. Hayranlık uyandıran diğer yanı ise cesur değişiklikler yapabilmesi dünyanın en pahalı gardroplarından birine sahip olmasıyla da bilinen Victoria moda dergi ve bloglarının vazgeçilmez ünlülerinden biri olmayı başardı.

Modayı takip etmenin yanı sıra iç güdülerini de takip eden ünlü ikonun vücuduna oturan elbiseler ve yüksek topuklu ayakkabılar vazgeçilmezi..

Şimdi ünlü moda ikonu Victoria Beckham'ın seçimlerine bir göz atıyoruz..