7 Ocak 2013 Pazartesi

Deri Pantolon Trendi

 

Çok Amaçlı Deriler


Deri pantolonlar ve taytlar uzun zamandır trend. Bir çok ünlünün öncülüğünü yaptığı trende biz de adapte olmakta gecikmedik.

Siyah rengin favori olduğu deri pantolonlarda şimdi bir çok renkte seçenek bulmak mümkün. Kırmızı, mavi, desenli veya metalik... Skinny modellerin yanı sıra Baggy tarz bol deri pantolonlar da şu aralar gözde.

Bu sezonda bir çok ünlü markanın koleksiyonunda gördüğümüz deriler yalnızca pantolonlarda değil etek,elbise,ceket veya aksesuarlarda da kullanılmış. Çiviler ve zımbalarla süslenen deri parçalar vamp ve seksi görünmenizi sağlayacak.

Orjinal deri parçalarının fiyatları beni aşar veya prensip olarak deri giymem diyorsanız sunni deriden yapılmış kıyafetler tercih edebilirsiniz eminim farkı kimse anlamayacaktır.

Çok amaçlı deri pantolonlarınızı ister spor ayakkabılarla günlük ister topuklularla şık bir akşam yemeğinde kullanabilirsiniz.

Bakalım ünlüler deri pantolonları nasıl kombinlemiş...

 Eva Longoria yüksek topuklu metalik ayakkabı ve siyah kolları kıvrık ceket ile Olivia Palermo ise Sarı montu ve spor babetleriyle skinny deri pantolonu kullanmış.

 Rihanna'nın tercihi ise bol kesim deri pantolon siyah kazak ve siyah beyaz babetler.


Jessica Alba topuklu bootie ve zımbarı deri ceketiyle kullandığı deri taytıyla kusursuz vücudunu ortaya çıkarmış. 

Beyonce ise kendinden desenli kazağı ve sneaker ayakkabılarıyla spor bir görünüm elde etmiş.





Kırmızı deri pantolonlar ise seksi görünmek isteyen bayanlar için en doğru tercih gibi görünüyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder