14 Aralık 2012 Cuma

Stil'yorum: Miranda Kerr

 

İlk sokak stil'yorum'umuza başlıyoruz!

    Bugünden itibaren her hafta bir ünlüye blogumda yer vereceğim ilk olarak tarzına ve güzelliğine hayran olduğum bir isim Miranda Kerr ile buluşturuyorum sizleri..
    Stili, güzelliği ve yaşam tarzıyla çoğumuzun kıskandığı ünlü model aynı zamanda kısa zamanda herkesin sempatisini kazanmayı başarabilen celebrity'lerden. Gülümsemesiyle oluşan gamzeleri ile çok sempatik değil mi sizce de? Kırmızı Halı bir yana street style'ı ile de dikkatleri üzerine çektiği aşikar. Küçük oğlu ve kocasıyla sık sık görüntülenen Miranda mutlu ve örnek bir aile tablosu çiziyor. Victoria'nın olduğu kadar hepimizin de angel'ı artık o (=

    Tabi önce stilini yorumlayacağımız ünlüyü bir tanıyalım.

Miranda Kerr Kimdir?

    1983 Sidney doğumlu Avusturalyalı manken  Maybelline ve Victoria's Secret gibi markaların yüzü olarak tanınır. 2010 yılında ünlü oyuncu Orlando Bloom ile evlenip 6 Ocak 2011 günü oğlu Flynn Christopher Bloom'u dünyaya getirmiştir.

Miranda Kerr Neler Giyer?

     Bakalım sadelikle göz kamaştırabilmeyi başarabilen ender ünlülerden Miranda Kerr bu sezon sokak tarzını oluştururken neler giymiş, nasıl kombinler yapmış


Miranda Kerr Isabel Marant Studded denim ceket, siyah eteği ve kahverengi şapkasıyla.
Siyah Le Luxe Noir Skinny Jeans, Balenciaga Deri Jacket ve bilekte biten botları ile siyahlara bürünmüş Miranda.

Helmut Lang Deri Pantolon, Isabel Marant Mont ve Barbara Bui Bot ile görüyoruz.

Miranda Current/Elliott Safir Leopar desenli Stiletto Skinny jeani siyah bluz ve siyah sandaletleriyle tamamlamış.




Double denim görüntüsüyle karşımıza gelen Miranda bu sefer Paige Verdugo Ultra Skinny Kırmızı Jeani Levi’s denim ceketle tamamlamış.


Miranda Nobody’s Cult Skinny jean, Addict leopard desenli babet ve şifon bluzu ile.


Miranda Stella McCartney beyaz jean ile Celine güneş gözlüğünü kombinlemiş.


Kocası Orlanda Bloom ile Newyork sokaklarında Isabel Marant Marcel kısacık şortu.


Mother yüksek bel Looker jean, Maiden & Unicorn gömleği, Marant botları ve Rag & Bone şapkası ile harika gözüküyor.
 

13 Aralık 2012 Perşembe

Yılbaşında Ne Hediye Alsam?

Yeni yılın yaklaştığı bu günlerde yine bizi bir telaş aldı.. "Kime ne hediye alsam?" diye kara kara düşünmeye başladınız değil mi?  

Sevgiliye alınacaksa o yılbaşı hediyesi matematik probleminden daha karmaşık hale gelebiliyor bazen. Nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını iyi gözlemlemiş olmak şart. Misal kiloluysa kilolarını ona hatırlatmaktan kaçınmak gerek aynı zamanda ufak bir hediye de almamak lazım, ucuza kaçmış imajı vermek de ilişkinizin sıhhati açısından pek iyi olmayabilir. Yani madden olduğu kadar ruhsal açıdan da hitap etmeli aldığınız hediye.

Arkadaşa alınacaksa o biraz daha kolay bir kaç tane aynısından alırsınız, hem "o bana şunu almış, sana bunu almış" gibi konuşmalara da meydan vermemiş olursunuz.

Bence yılbaşı hediyesi yılbaşını ve sizi hatırlatmalı, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bir hediye olmalı. Aynı zamanda esprili ve alan kişiyi gülümsetmeli verdiğiniz hediye. Fazla riske girmeden en uygunu almak en güzeli.

 2012'nin son demlerini yaşadığımız şu günlerde 2013' e girmemize çok az kaldı. Yılbaşı alışverişiniz için son 18 gün geri sayım başladı.. Ben de nacizane bir kaç öneri oluşturdum bakalım bunları
 beğenecek misiniz?


 Bence sevgililer için süper bir hediye Sevgili eldiveni, hem sevgilinizi hem kendinizi mutlu edebilirsiniz.
 Eğer uykuculuğu ile ünlü bir arkadaş ya da aile ferdiniz varsa bu kupa tam ona göre.
Kalpler, peluş ayıcıklar,kupalar hepsini bir arada bulabileceğiniz böyle bi kutu da düşünebilirsiniz. Siz de klasikten vazgeçmem diyorsanız çok şirin bir hediye olabilir.
 Aldığınız hediye yılbaşını hatırlatmalı dedim ya işte tam ona uygun bir hediye çam ağacı motifli bir kolye hem arkadaşlarınız için hem de sevgiliniz için düşünebileceğiniz güzel bir alternatif.
 İşte benim favori parçalarım. Renkli, pofuduk, peluş ev ayakkabıları. Yılbaşının en anlamlı hediyelerinden biri bence.


E tabi yılbaşı, kış,soğuk akla gelebilecek ve en kullanışlı hediye kuşkusuz şapka ve atkı.

12 Aralık 2012 Çarşamba

Her Mevsim Beyaz Jean!



        Ünlü modacıların tavsiyesi her kadının dolabında bir adet beyaz pantolonun olması gerektiği yönünde. Yaz aylarında rahatça kullandığımız hatta üzerimizden çıkarmadığımız beyaz pantolonlar malesef kış gelince dolaptaki yerlerini alıyor ta ki yaz kendini gösterene kadar. 
        Bu yıla kadar açıkca söylemek gerekirse beyaz pantolonlara karşı hep bir önyargım olmuştu. Fakat beyaz bir jean almaya karar verdikten sonra fikrim tamamen değişti. Doğru kombinlendiğinde çok da kullanışlı olduğunu anladım. Bunları bizde biliyoruz diyeceksiniz şimdi size bilmediğiniz bir şey söyleyeceğim. 
         Bu kış işler biraz değişti ünlü jean markalarının 2013 Kış Koleksiyonlarında açık renk özellikle beyaz renge sıkça yer verildiği gördüm. Size biraz korkutucu gelebilir fakat trendi yakalamak istiyorsanız beyaz pantolonlarınızı korkmadan dolaptan çıkarın. Yün kazaklarla veya sweet shirt ile spor-şık bir görüntü yakalayabilir, skinny beyaz pantolonunuzun üzerine çektiğiniz kışlık botlarınızla rahatça dışarı çıkabilirsiniz. Eğer özel bir yere gidiyorsanız bu yıl da çok moda olan panço ve topuklu bootie kullanarak harika görüntüyü yakalayabilirsiniz. Bu arada yalnızca bayanlar için değil baylar için de bir çok farklı kombin yaratmak mümkün. Tarzımla farkı ortaya koyarım diyen korkusuz erkekler için de beyaz jeanler biçilmiş kaftan gibi duruyor.


İşte size fikir vermesi için seçtiğim beyaz jean kombinleri..




 


Okurların Dikkatine!



Dünya'da ve Türkiye'de trendy olan ne varsa bulabileceğiniz bu blog tamamen paylaşımsal bir oluşumdur. Yaşama dair ufak tiyoların paylaşıldığı bu blogda neyi nasıl yapmamız gerektiğine birlikte karar veriyoruz. Celebrities ve moda ikonlarının tarzlarını yakından takip edip mercek altına alıyoruz. Kim ne giymiş, nasıl giymiş, nerde giymiş diye bakarken tabi trend'yorum'umuzu da eksik etmiyoruz.

Eğer siz de benim gibi modaya meraklıysanız doğru blogdasınız hiç şüpheniz olmasın..

Hepimiz hoşbulduk =)