9 Ocak 2013 Çarşamba

Kamuflaj Trendi



Her sezonda vitrinlerde yerini alan "asker deseni" kamuflaj bu yıl da çok gözde. Kabanların yanı sıra kargo pantolonların evrimleşmesiyle kamuflaj desenli pantolonlar en trend parçalar olarak dolaplarda yerini aldı.

Bildiğiniz gibi bir kamuflaj desenidir aldı başını gidiyor. Benim aslında çok içinde olmadığım bir tarz fakat yeni yapılan yorumlarla modernleştirilen kamuflaş modası gittikçe dikkatimi çekmeyi başardı.

Bakalım kamuflaj modası tasarımcılar tarafından nasıl yorumlanmış..


Pantolonlara Yeni Yorum

Bildiğiniz gibi kamuflaj deyince aklımıza ilk bol kargo pantolonlar gelir. Rahatlık benim için ön planda diyorsanız size bir çok ünlünün de tercihi kamuflaj desenli kargo bol pantolonları önerebilirim. Daha modern bir görünüm istiyorsanız bol pantolonlar yerine üzerinize oturan, skinny pantolonları tercih edebilirsiniz. Kamuflaj desenini ister botlarınızla isterseniz de şık stilettolarınızla kombinleyebilirsiniz.

Klasik Renge Takılı Kalmayın

Farklı renk kombinasyonlarına sahip kamuflaj desenlerini de deneyebilirsiniz. Klasik haki yeşiline takılı kalmayın. Gri, kahve, pembe veya yeşilim bir çok tonu ile yapılan tasarımlar da bu modanın içinde yerini almış bulunuyor.

Ayakkabılarda Kamuflaj

Bulunması biraz zor olsa da, kamuflaj desenli ayakkabılar da çok hoş bir tercih olabilir. Neredeyse artık her marka özellikle spor ayakkabılar artık kamuflaj desenli ayakkabıları bulmak çok kolay.



Tarzınızı Aksesuarlarla Destekleyin

Tabi dikkat etmemiz gereken bir husus da kamuflaj deseni kullanıyorsanız bunu tek parçada kullanmanızı tavsiye ederim baştan aşağı bu desene bürünürseniz dikkat çekeceğim derken gerçekten de kamuflaj olabilirsiniz (= Ancak kullandığınız aksesuarlarla tarzınızı desteklemeyi de ihmal etmeyin. Örneğin; Asker künyeleri veya tırnaklarınıza uygulayacağınız desenli ojeler.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder