11 Nisan 2013 Perşembe

Jessica Alba: Stilyorum

Bu sezonun modası renkli jean trendinin öncülerinden biri de Jessica Alba. 1981 doğumlu, Amerikalı, oyuncu olan ve oyunculuk kariyeri ile bir çok ödül alan sanatçı sokak stili ile ilham kaynağımız oluyor.

Kendine has saç stili, gözlükleri ve rahat tarzıyla dikkat çekiyor. Genelde ya bi yere yetişmeye çalışırkan ya da çocuklarıyla vakit geçirirken görüntülenen güzel oyuncu tarzını her zaman koruyor.



Trend olduğundan beri neonlarından pastellerine, pembelerden yeşillere, mavilerden sarılara hemen hemen her rengini giyen ünlü yıldız, bizlere de renkli jean giyme konusunda ilham kaynağı oluyor. Her türlü kombini deneyen ünlü oyuncu zarif ve güzel vücuduyla da ne giyse yakıştırmayı başarıyor. Sık sık kızlarıyla birlikte kameralara yansıyan görüntüsüyle her zaman sempatisinden de bir şey kaybetmiyor.









10 Nisan 2013 Çarşamba

2013 Baharına Pastel Renklerle Girin!

İlkbahar yaz alışverişine henüz çıkmadıysanız, şimdi tam sırası. Havalar sizi engelliyorsa alışverişin kolay yolunu tercih ederek internetten alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

İlkbahar yaz gardırobunuzu şimdiden düzenleyin. Sokak trendinizi oluşturmak için desenliler, püsküller yumuşak bahar renkleri ve uçuşan kıyafetlerle gardırobunuzu süslemeye hazır mısınız?

Bu sezon çabasız şıklığın sezonu. Pastel renklerin hakimiyeti duru ve yalın olmak için yeterli. 
Peki hangi ana parçalardan almalıyız ki 2013 ilkbahar/yaz trendine her zaman ayak uyduralım? 


İşte bu sorunun cevabını sizin için yayınlıyoruz.














8 Nisan 2013 Pazartesi

2013 Saat Trendleri!

Bu yılın vazgeçilmez aksesuarı Büyük Saatler!

Kıyafetlerimizi tamamladığımız saatlerimizi bu sene yalnız bırakmıyoruz ve yanına olabildiğince bileklik takarak kolumuzda dolu bir görüntü yaratıyoruz.

Tek kolda topladığımız aksesuarlarımızla böylece 2013 ilkbaharının trend görünümüne kavuşmuş oluyoruz.

İşte sizin için seçtiklerim..