11 Ocak 2013 Cuma

Ece Sükan'nın Sokak Stili

Podyumların aranan yüzü, oldukça başarılı bir manken. Gerek fiziği, gerek yüz hatları gerekse stili ile son zamanların en çok beğenilen isimlerinden.

Ankara’da doğan Ece Sükan, Küçük yaştan beri kameralar alışkın olmanın avantajını kullanıyor.  1998 yılında ODTÜ Psikoloji bölümünden şeref öğrencisi olarak mezun olan Ece Sükan, aynı yıl “Best Model of Turkey” üçüncüsü seçildi. Hem güzel hem akıllı olan nadir ünlülerden. 2000 yılında Marie Claire dergisinde moda editörlüğü yapmaya başlayan Ece Sükan birçok dergi ve firmalara moda editörlüğü yapmaya devam ediyor.

Stili bir çok kişi tarafından takip edilen Ece Sükan şimdilerde Trendyol'un yaptığı kampanyalarda boy gösteriyor. Elit ve zarif tarzın öncüsü olarak tanımlayabiliriz Ece'yi. Belki çoğumuzun giymeye cesaret edemeyeceği parçaları kusursuz vücut hatlarının da yardımıyla kendine yakıştırmayı başarıyor. Tek kusuru bana göre yüzüne göre çok kalın bulduğum kaşları.

En son olarak StockholmStreet Style'a poz veren ünlü manken beyaz tayyörü ankle ayakkabıları ve küçük çantasıyla yeni bir akımın öncüsü olmaya aday.

Şimdi Ece'nin en popüler parçalarına bir göz atalım..













10 Ocak 2013 Perşembe

Hollywood Starlarının Gelinlik Modelleri


Çektikleri filmlerde ya da çıktıkları podyumda belki onlarca kez gelinlik giyen ünlülerimiz bakalım kendi düğünlerinde neler giymişler.

Her genç kızın rüyası olan gelinlikler onlar için ne anlam ifade ediyor bunu seçimlerinden anlamak mümkün. Kendi tarzına uygun modeli seçen ünlülerden bazıları çok abartılı ve şatafatlı gelinlikleri tercih ederken bazıları ise rahatlığı ve sadeliği tercih etmiş.

Herkesin merak ettiği bu konuyu mercek altına alıyoruz bugün..

Hollywood starı olmasalar da onlar kadar ünlüler Kate&William çifti. Kuşkusuz bu yılın en çok konuşulan kraliyet düğününde Kate Middleton dantel kollarıyla bir çok kişiye ilham kaynağı oldu.







Jessica Biel'in pembe gelinliği bu yıl gelinlik modasında yeni bir çağ açtı.

Hollywood'un en sevimli gelinlerinden biri de Anne Hathaway tüllü uçuş uçış etekleri ve saç bandıyla çok hoş gözüküyor.
Hillary Duff'ın balık modeli gelinligi, alt kısmındaki detayları ve bej rengi seçimiyle kusursuz.
Ali Larter ise sadeliği tercih eden ünlülerden.


Bill Clinton'un biricik kızı Chelsea'nın tercihi de tülden yana. Bel kısmındaki işlemeler ise geçtiğimiz yılda sıkça karşımıza çıkan detaylardan.


Kate Moss farkını gelinliğinde de görmek mümkün. Kabarık olamayan bir gelinlik giyen ünlü model transparan ve etek kısmı altın rengi işlemelerle süslenmiş bir model tercih etmiş.

Gwen Stefani ise kendi gibi farklı tarzda gelinliği ile hafızalara kazınan görüntülerden birini sergilemişti.

Şimdilerde boşanmalarıyla gündemde olan Katie Holmes ve Tom Cruise çifti düğünlerinde böyle bir görüntü vermişlerdi.



9 Ocak 2013 Çarşamba

Kamuflaj Trendi



Her sezonda vitrinlerde yerini alan "asker deseni" kamuflaj bu yıl da çok gözde. Kabanların yanı sıra kargo pantolonların evrimleşmesiyle kamuflaj desenli pantolonlar en trend parçalar olarak dolaplarda yerini aldı.

Bildiğiniz gibi bir kamuflaj desenidir aldı başını gidiyor. Benim aslında çok içinde olmadığım bir tarz fakat yeni yapılan yorumlarla modernleştirilen kamuflaş modası gittikçe dikkatimi çekmeyi başardı.

Bakalım kamuflaj modası tasarımcılar tarafından nasıl yorumlanmış..


Pantolonlara Yeni Yorum

Bildiğiniz gibi kamuflaj deyince aklımıza ilk bol kargo pantolonlar gelir. Rahatlık benim için ön planda diyorsanız size bir çok ünlünün de tercihi kamuflaj desenli kargo bol pantolonları önerebilirim. Daha modern bir görünüm istiyorsanız bol pantolonlar yerine üzerinize oturan, skinny pantolonları tercih edebilirsiniz. Kamuflaj desenini ister botlarınızla isterseniz de şık stilettolarınızla kombinleyebilirsiniz.

Klasik Renge Takılı Kalmayın

Farklı renk kombinasyonlarına sahip kamuflaj desenlerini de deneyebilirsiniz. Klasik haki yeşiline takılı kalmayın. Gri, kahve, pembe veya yeşilim bir çok tonu ile yapılan tasarımlar da bu modanın içinde yerini almış bulunuyor.

Ayakkabılarda Kamuflaj

Bulunması biraz zor olsa da, kamuflaj desenli ayakkabılar da çok hoş bir tercih olabilir. Neredeyse artık her marka özellikle spor ayakkabılar artık kamuflaj desenli ayakkabıları bulmak çok kolay.



Tarzınızı Aksesuarlarla Destekleyin

Tabi dikkat etmemiz gereken bir husus da kamuflaj deseni kullanıyorsanız bunu tek parçada kullanmanızı tavsiye ederim baştan aşağı bu desene bürünürseniz dikkat çekeceğim derken gerçekten de kamuflaj olabilirsiniz (= Ancak kullandığınız aksesuarlarla tarzınızı desteklemeyi de ihmal etmeyin. Örneğin; Asker künyeleri veya tırnaklarınıza uygulayacağınız desenli ojeler.


















7 Ocak 2013 Pazartesi

Deri Pantolon Trendi

 

Çok Amaçlı Deriler


Deri pantolonlar ve taytlar uzun zamandır trend. Bir çok ünlünün öncülüğünü yaptığı trende biz de adapte olmakta gecikmedik.

Siyah rengin favori olduğu deri pantolonlarda şimdi bir çok renkte seçenek bulmak mümkün. Kırmızı, mavi, desenli veya metalik... Skinny modellerin yanı sıra Baggy tarz bol deri pantolonlar da şu aralar gözde.

Bu sezonda bir çok ünlü markanın koleksiyonunda gördüğümüz deriler yalnızca pantolonlarda değil etek,elbise,ceket veya aksesuarlarda da kullanılmış. Çiviler ve zımbalarla süslenen deri parçalar vamp ve seksi görünmenizi sağlayacak.

Orjinal deri parçalarının fiyatları beni aşar veya prensip olarak deri giymem diyorsanız sunni deriden yapılmış kıyafetler tercih edebilirsiniz eminim farkı kimse anlamayacaktır.

Çok amaçlı deri pantolonlarınızı ister spor ayakkabılarla günlük ister topuklularla şık bir akşam yemeğinde kullanabilirsiniz.

Bakalım ünlüler deri pantolonları nasıl kombinlemiş...

 Eva Longoria yüksek topuklu metalik ayakkabı ve siyah kolları kıvrık ceket ile Olivia Palermo ise Sarı montu ve spor babetleriyle skinny deri pantolonu kullanmış.

 Rihanna'nın tercihi ise bol kesim deri pantolon siyah kazak ve siyah beyaz babetler.


Jessica Alba topuklu bootie ve zımbarı deri ceketiyle kullandığı deri taytıyla kusursuz vücudunu ortaya çıkarmış. 

Beyonce ise kendinden desenli kazağı ve sneaker ayakkabılarıyla spor bir görünüm elde etmiş.





Kırmızı deri pantolonlar ise seksi görünmek isteyen bayanlar için en doğru tercih gibi görünüyor.