31 Ocak 2013 Perşembe

Hollywood Ünlülerinin Saç Bakım Sırları!


Trendy görünmek için kıyafet önemli ama ya saçlarımız? Saçlarımız tarzımızı oluşturan ön önemli tamamlayıcı unsur. Onlara sürekli bakım yapmalı ve sağlıklı görünmesini sağlamalıyız.

Peki ünlüler nasıl bakımlar uyguluyor merak ediyor musunuz? Sizin için araştırdım ve o kameralar karşısında ışıl ışıl görünen saçların sırrını buldum.

İşte ünlülerin ilginç bakım sırları..


Angelina Jolie: Saçlarına hacim kazandırmak için köklerine talk pudrası dökerek tarıyor. 


Gwyneth Paltrow: 1 fincan zeytinyağını saç diplerine mesaj yaparak sürüyor ve bir gün boyunca saçlarını yıkamıyor. Ertesi gün saçlarını yıkadığında solgun saçları hayata dönüyor.


Cathrine Zeta Jones: Saçlarına bal ve zeytinyağ maskesi uyguluyor.


Cindy Crawford: Uçak seyahatlarinden önce saçlarına yoğun nem maskeleri uyguluyor ve tamamen durulamıyor.


Demi Moore: Saçlarını soğuk suyla duruluyor. Bu işlem saç üzerindeki pullanmaları engelliyor.

Gisele Bundchen: Şampuan sonrası kullandığı ürünleri saçından tamamen durulamıyor. Böylece saçları sürekli nemli kalıyor.


Nicole Kidman: Saçlarının rengini korumak için kızılcık suyuyla duruluyor.


Scarlett Johansson: Saçlarının sarı rengini korumak için karite yağını saçlarına sürerek bekletiyor.
 



30 Ocak 2013 Çarşamba

Sevgililer Günü!


Sevgililer gününün yaklaştığı şu günlerde herkesi almış bir telaş gidiyor. Sevgililer günü geyikleri sanal alemde gündem konusu olmuş durumda. Sevgilisi olanları anlıyoruz da ya sevgilisi olmayanlar? Onlarda 14 şubat için yeni umutlar ve hayallerle beklerken aşk acısı çekenlerse 14 Şubatın yaşanmaması gerektiğini düşünüyorlar. =)

Sevgililer Gününde Sevgiliye Ne Alınır?

Uzun süreli bir ilişkiniz varsa ilk zamanlar gibi bir heyecanı kalmamış olabilir sevgililer gününün ama ilişkinizi canlandırmak adına da bir fırsat olabilir bence. Sevgilinize yapacağınız orjinal bir sürpriz onu mutlu edecektir.

Gelelim ilk sevgililer günü kutlayacak olan sevgililere onlar için tarif edilmez bir heyecan var şu sıralar. Çünkü yıllar boyu hatırlanacak bir anı olacak ilk olduğu için daha da özel bir hale gelecek.

Herkesin değişik önerileri var bu konuyla ilgili gereksiz şatafata karşı olan arkadaşlar için (benim gibi) illa bir pırlanta yüzük yada çok pahalı hediyeler değildir sevgililer gününü özel kılan. Önemli olan hatırlanmak sevildiğinizi bilmektir.

Şu sıralar en trend internet üzerinden sipariş edebileceğimiz çiçekler çikolatalar ve meyvelerle süslü bir sepet. Hiç bir kadının buna hayır diyebileceğini sanmıyorum. =)

Şu sıralar yine çok gözde olan sevgiliye özel Sevgili Kitabi. En özel anılarınızı yada sevginizi paylaşabileceğiniz bir kitap bence de çok romantik bir fikir.





29 Ocak 2013 Salı

Vazgeçilmezlerimiz Aksesuarlarımız!

 Kendimize En Uygun Aksesuarı Seçmeliyiz!

    Nasıl kıyafetlerimiz bizi yansıtıyorsa aksesuarlarımız da bir o kadar bizim hakkımızda fikir verir. Kıyafetlerimizi tamamlayıcı olmasının yanı sıra bize özgüven kazandırır. Yalnız dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise vücudumuza ve kıyafetlerimize uygun olanları seçebilmek.


Kemer Seçimi: Uzun boyluysan kemerini belin alt kısmından takmalısın ve kalın kemerlerden kaçınmalısın. Göbekli veya kısa bacak yapısına sahipsen ne kadar yukarıdan takarsan o kadar bacak boyunuzun uzun görünmesini sağlayabilirsin.


Gözlük seçimi: Modaya uyacağız derken yüz yapısına hiç uygun olmayan gözlüklerle dolaşan bir çok kişi görüyoruz. Eğer küçük bir surata sahipsen büyük gözlüklerden kaçınmanı tavsiye ederim.


Kolye, bilezik, yüzük seçimi: Günlük kullanım için çok abartılı olmayan kolye ve bilezikleri tercih et, ama özel davetlerde kullanabileceğin şık ve zarif aksesuarları da mutlaka bir köşede bulundur. Eğer kalın ve kısa parmakların varsa; olabildiğince ince yüzük takmaya dikkat et. İnce ve uzun parmaklara sahipsen; büyük taşlı yüzükler parmağında çok hoş durabilir! Şimdilerin modası baş parmak ve işaret parmağına takılan çoklu yüzükler ise benim favorilerimden.

Saat seçimi: İnce bileklere sahipsen, büyük saatlerden uzak dur. Bunun yerine daha ince ve zarif hem olanları tercih etmelisin. Sportif kıyafetler tercih ediyorsan, aksesuarlarının da sportif olmasına özen göster.


Şapka seçimi: Eğer iddialı görünmeyi seviyorsan taş, çiçek, kurdele ile süslenmiş şapkalar tam senlik. Sportif bir kızsan, ünlü markaların kasket tipindeki şapkalarını tercih edebilirsin. Unutmaman gereken diğer bir ayrıntı ise yüz şeklin! Eğer yüzün küçükse, şapkan da küçük olmalı. Çünkü geniş bir şapka, yüzünü olduğundan daha da küçük gösterebilir. Eğer genellikle düz renkli kıyafetler giymeyi tercih ediyorsan, şapkanda ekose, çiçek gibi desenler tercih edebilirsin.