11 Ocak 2013 Cuma

Ece Sükan'nın Sokak Stili

Podyumların aranan yüzü, oldukça başarılı bir manken. Gerek fiziği, gerek yüz hatları gerekse stili ile son zamanların en çok beğenilen isimlerinden.

Ankara’da doğan Ece Sükan, Küçük yaştan beri kameralar alışkın olmanın avantajını kullanıyor.  1998 yılında ODTÜ Psikoloji bölümünden şeref öğrencisi olarak mezun olan Ece Sükan, aynı yıl “Best Model of Turkey” üçüncüsü seçildi. Hem güzel hem akıllı olan nadir ünlülerden. 2000 yılında Marie Claire dergisinde moda editörlüğü yapmaya başlayan Ece Sükan birçok dergi ve firmalara moda editörlüğü yapmaya devam ediyor.

Stili bir çok kişi tarafından takip edilen Ece Sükan şimdilerde Trendyol'un yaptığı kampanyalarda boy gösteriyor. Elit ve zarif tarzın öncüsü olarak tanımlayabiliriz Ece'yi. Belki çoğumuzun giymeye cesaret edemeyeceği parçaları kusursuz vücut hatlarının da yardımıyla kendine yakıştırmayı başarıyor. Tek kusuru bana göre yüzüne göre çok kalın bulduğum kaşları.

En son olarak StockholmStreet Style'a poz veren ünlü manken beyaz tayyörü ankle ayakkabıları ve küçük çantasıyla yeni bir akımın öncüsü olmaya aday.

Şimdi Ece'nin en popüler parçalarına bir göz atalım..













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder