30 Ocak 2013 Çarşamba

Sevgililer Günü!


Sevgililer gününün yaklaştığı şu günlerde herkesi almış bir telaş gidiyor. Sevgililer günü geyikleri sanal alemde gündem konusu olmuş durumda. Sevgilisi olanları anlıyoruz da ya sevgilisi olmayanlar? Onlarda 14 şubat için yeni umutlar ve hayallerle beklerken aşk acısı çekenlerse 14 Şubatın yaşanmaması gerektiğini düşünüyorlar. =)

Sevgililer Gününde Sevgiliye Ne Alınır?

Uzun süreli bir ilişkiniz varsa ilk zamanlar gibi bir heyecanı kalmamış olabilir sevgililer gününün ama ilişkinizi canlandırmak adına da bir fırsat olabilir bence. Sevgilinize yapacağınız orjinal bir sürpriz onu mutlu edecektir.

Gelelim ilk sevgililer günü kutlayacak olan sevgililere onlar için tarif edilmez bir heyecan var şu sıralar. Çünkü yıllar boyu hatırlanacak bir anı olacak ilk olduğu için daha da özel bir hale gelecek.

Herkesin değişik önerileri var bu konuyla ilgili gereksiz şatafata karşı olan arkadaşlar için (benim gibi) illa bir pırlanta yüzük yada çok pahalı hediyeler değildir sevgililer gününü özel kılan. Önemli olan hatırlanmak sevildiğinizi bilmektir.

Şu sıralar en trend internet üzerinden sipariş edebileceğimiz çiçekler çikolatalar ve meyvelerle süslü bir sepet. Hiç bir kadının buna hayır diyebileceğini sanmıyorum. =)

Şu sıralar yine çok gözde olan sevgiliye özel Sevgili Kitabi. En özel anılarınızı yada sevginizi paylaşabileceğiniz bir kitap bence de çok romantik bir fikir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder