19 Mart 2013 Salı

Mercedes Benz İstanbul Fashion Week 2013

Rekor sayıda tasarımcının katılımıyla bu sezon 8.si gerçekleşen Istanbul Fashion Week  sona erdi

Önümüzdeki sonbahar-kış sezonu için hazırlanan koleksiyonların sergilendiği, 31 tasarımcının defile yaptığı İstanbul Moda Haftası (IFW) geçtiğimiz cumartesi sona erdi.

Artık isminin başına Mercedes Benz sponsorunu da ekleyen ve New York’ta bizim bildiğimiz ‘resmi’ moda haftasından bir hafta önce alternatif bir organizasyon da düzenleyen; Berlin, Sidney gibi moda haftalarının da organizatörü IMG şirketiyle çalışmaya başlayan İstanbul Moda Haftası’nda harika bir organizasyona imza atıldı.

Mercedes Benz İstanbul Fashion Week'ten akılda kalanlar..

1. Gün

Kırmızının gücünü koleksiyonuna taşıyan Nihan Buruk, ayakları yere sağlam basan, güçlü bir kadın imajı yaratmış.


 2. Gün

Jale Hürdoğan 2013 Sonbahar koleksiyonuna toprak tonları hakimdi. Çiçek ve çizgi desenleri ise koleksiyonda ön plana çıkan detaylardandı.


3. Gün

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da Simay Bülbül 3.günde ’Aşk Mektupları’ adını verdiği koleksiyonunu tanıttı. Simay Bülbül her zamanki gibi  deri ustalığını siyah ve beyaz renklerle buluşturarak sergiledi. Kendine hayran bıraktıran deri işçiliği, romantik ve feminen detayların birbirleriyle uyumu hepimize görsel bir şölen yaşattı.


4.Gün

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un son günün de ise ünlü tasarımcılarımız Cengiz Abazoğlu, Hakan Akkaya, Özgür Mansur koleksiyonlarını tanıttı. Ünlü mankenlerin podyuma çıktıgı defilede seksi ve yaratıcı kıyafetler sunuldu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder