25 Mart 2013 Pazartesi

Stilyorum: Alessandra Ambrosio


Guess, Victoria's Secret ve Next gibi markaların modelliğini yapan Alessandra, kısa zamanda tüm Dünya'da tanınmış bir model olmayı başardı. Güzelliğinin yanı sıra giyim tarzıyla da bir çok genç kızın idolu olan ünlü model aynı zamanda zerafeti ile de bir çok kişiyi kendine hayran bırakmayı başarıyor.

Genellikle rahat ve spor giyinmeyi tercih eden Alessandra Skinny Jean veya Geniş Paça Jeanleriyle basic T-shirt'leri kombinlemeyi seviyor. Ayakkabı olarak da rahat babetler veya sneakerları tercih ediyor. Ayrıca uzun ince bacaklarını sergilediği küçük elbiseleri de giymeyi çok seviyo. Sık sık kızı Anja ile görüntülenen Alessandra, onu da şimdiden stil ikonu olma yolunda eğitiyor gibi görünüyor.

 Alessandra Ambrosio’yu victoria’s secret defilelerinden ve dergilerden güzel görüntüleri ile sık sık görüyoruz. Alessandra Ambrosio stili için genelde günlük hayatından fotoğrafları paylaştım. Bakalım stili nasıl..

Alessandra Ambrosio suluboya efektli mini askılı elbisesi, zincir saplı kahve çantası ve parmak arası sandaletleri ile tepeden aşağı uyum içerisinde.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder