23 Mayıs 2013 Perşembe

Billboard Müzik Ödülleri 2013'ten Kameralara Yansıyanlar

Merakla beklenen Billboard Müzik Ödülleri pazar gecesi Las Vegas’ta MGM Grand Garden Arena’da düzenlenen muhteşem törenle sahiplerini buldu.

Gecenin büyük galibi, Yılın Billboard Sanatçısı, En İyi Kadın Sanatçı, En İyi Dijital Sanatçı, En İyi 200 Albüm ve En İyi 200 Sanatçı ödüllerini toplayan Taylor Swift oldu.
Diğer büyük ödüller ise; En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülü One Direction’a, Yılın En Ateşli 100 Sarkısı ödülü Gotye’ye ve Yılın 100 Sanatçısı ödülü Maroon 5′e gitti.
Ayrıca En İyi Erkek Sanatçı ödülü Justin Bieber’a, En İyi Group ödülü One Direction’a, En İyi Radyo Şarkıları ödülü Rihanna’ya, En İyi Dans Ödülü Madonna’ya, En İyi Pop Albümü ödülü Adele’ye gitti.
 Gelelim bizi en çok ilgilendiren kısıma.  Müthiş ve gösterişli elbiseleriyle ünlüler yine göz kamaştırıyorlar.

İşte Kırmızı(Mavi) Halıdan çok özel kareler.


Taylor Swift toplamda 6 ödüle kavuştu. Mavi halındaysa Zuhair Murad'ın elektrik mavisi, payetlerle şekillenen geometrik baskılar yaratılan elbisesiyle.

aha önce bu tarzda elbiseler içinde çok sık gördüğümüz J.Lo alışılmışın dışına çıkmamış. Zümrüdüanka kuşu kıvamındaki bronz renkli metalik tasarımı Zuhair Murad imzalı.

Belli bir tarzın dışına çıkmayan 'Once Upon a Time'ın oyuncusu Jennifer Morrison bu kez iddialı bir Kristian Aadnevik tasarımı içinde. 

2013 Billboard Müzik Ödülleri'nde sahne alan Selena Gomez Atelier Versace'nin bu Şubat aynda Paris'te tanıttığı koleksiyonundaki elbisesiyle gecenin en iyilerinden.

Zayıfladıkça tarzını değiştiren 20 yaşındaki Miley Cyrus ödül töreni için Balmain'in gümüş ve siyah renklerle kaplı tulumu, platin sarısı saçlarıyla glam-rocker etkisinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder