12 Aralık 2012 Çarşamba

Her Mevsim Beyaz Jean!



        Ünlü modacıların tavsiyesi her kadının dolabında bir adet beyaz pantolonun olması gerektiği yönünde. Yaz aylarında rahatça kullandığımız hatta üzerimizden çıkarmadığımız beyaz pantolonlar malesef kış gelince dolaptaki yerlerini alıyor ta ki yaz kendini gösterene kadar. 
        Bu yıla kadar açıkca söylemek gerekirse beyaz pantolonlara karşı hep bir önyargım olmuştu. Fakat beyaz bir jean almaya karar verdikten sonra fikrim tamamen değişti. Doğru kombinlendiğinde çok da kullanışlı olduğunu anladım. Bunları bizde biliyoruz diyeceksiniz şimdi size bilmediğiniz bir şey söyleyeceğim. 
         Bu kış işler biraz değişti ünlü jean markalarının 2013 Kış Koleksiyonlarında açık renk özellikle beyaz renge sıkça yer verildiği gördüm. Size biraz korkutucu gelebilir fakat trendi yakalamak istiyorsanız beyaz pantolonlarınızı korkmadan dolaptan çıkarın. Yün kazaklarla veya sweet shirt ile spor-şık bir görüntü yakalayabilir, skinny beyaz pantolonunuzun üzerine çektiğiniz kışlık botlarınızla rahatça dışarı çıkabilirsiniz. Eğer özel bir yere gidiyorsanız bu yıl da çok moda olan panço ve topuklu bootie kullanarak harika görüntüyü yakalayabilirsiniz. Bu arada yalnızca bayanlar için değil baylar için de bir çok farklı kombin yaratmak mümkün. Tarzımla farkı ortaya koyarım diyen korkusuz erkekler için de beyaz jeanler biçilmiş kaftan gibi duruyor.


İşte size fikir vermesi için seçtiğim beyaz jean kombinleri..




 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder