13 Aralık 2012 Perşembe

Yılbaşında Ne Hediye Alsam?

Yeni yılın yaklaştığı bu günlerde yine bizi bir telaş aldı.. "Kime ne hediye alsam?" diye kara kara düşünmeye başladınız değil mi?  

Sevgiliye alınacaksa o yılbaşı hediyesi matematik probleminden daha karmaşık hale gelebiliyor bazen. Nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını iyi gözlemlemiş olmak şart. Misal kiloluysa kilolarını ona hatırlatmaktan kaçınmak gerek aynı zamanda ufak bir hediye de almamak lazım, ucuza kaçmış imajı vermek de ilişkinizin sıhhati açısından pek iyi olmayabilir. Yani madden olduğu kadar ruhsal açıdan da hitap etmeli aldığınız hediye.

Arkadaşa alınacaksa o biraz daha kolay bir kaç tane aynısından alırsınız, hem "o bana şunu almış, sana bunu almış" gibi konuşmalara da meydan vermemiş olursunuz.

Bence yılbaşı hediyesi yılbaşını ve sizi hatırlatmalı, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bir hediye olmalı. Aynı zamanda esprili ve alan kişiyi gülümsetmeli verdiğiniz hediye. Fazla riske girmeden en uygunu almak en güzeli.

 2012'nin son demlerini yaşadığımız şu günlerde 2013' e girmemize çok az kaldı. Yılbaşı alışverişiniz için son 18 gün geri sayım başladı.. Ben de nacizane bir kaç öneri oluşturdum bakalım bunları
 beğenecek misiniz?


 Bence sevgililer için süper bir hediye Sevgili eldiveni, hem sevgilinizi hem kendinizi mutlu edebilirsiniz.
 Eğer uykuculuğu ile ünlü bir arkadaş ya da aile ferdiniz varsa bu kupa tam ona göre.
Kalpler, peluş ayıcıklar,kupalar hepsini bir arada bulabileceğiniz böyle bi kutu da düşünebilirsiniz. Siz de klasikten vazgeçmem diyorsanız çok şirin bir hediye olabilir.
 Aldığınız hediye yılbaşını hatırlatmalı dedim ya işte tam ona uygun bir hediye çam ağacı motifli bir kolye hem arkadaşlarınız için hem de sevgiliniz için düşünebileceğiniz güzel bir alternatif.
 İşte benim favori parçalarım. Renkli, pofuduk, peluş ev ayakkabıları. Yılbaşının en anlamlı hediyelerinden biri bence.


E tabi yılbaşı, kış,soğuk akla gelebilecek ve en kullanışlı hediye kuşkusuz şapka ve atkı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder